Tweede dag terug
19 september 2015 - Dinteloord, Nederland
Vandaag vanaf ainsa gestart richting de grens van Frankrijk ,het was behoorlijke koud in de bergen in de top van du portalet hebben we genoten van het uitzicht .Daarna hebben we een mooie afdaling gereden en sinds die kilometers is het niet echt meer vlak geweest .Nadat we flink wat kilometers hebben gereden zagen we de col du aubisque op de top liggen en daar hebben we prachtige foto's genomen en genoten van de indrukwekkende hoogte , verder gereden zijn we van de de top afgedaald naar Lourdes om door te steken naar Tarbes waar we vannacht zullen slapen en morgen verder gaan met de etappe naar huis.
Lief Dagboek ... Nadat we heerlijk weer apart hebben geslapen zijn we wakker geappt door de mannen omdat ze ons goedemorgen kwamen zeggen . Even na wat rekken en strekken ons bedje uitgegaan om te ontbijten onder de heerlijke warme Spaanse zon . Daarna met cowboy Willem op pad gegaan naar calafell om te shoppen wat we natuurlijk niet in Nederland kunnen kopen , :). De middag hebben we op het terras rond gebracht en een siësta gehouden op het bedje bij het zwembad tot 1730 uur. We werden daar gewekt door de telefoontjes Vd mannen die dus inmiddels waren aangekomen in het hotel. Daarom maar naar het chalet gegaan om ons om te kleden en terug te gaan om foto's van zonsondergang te maken en daarna om te gaan eten wat weer heerlijk was . De paella smaakte voortreffelijk , Rianne Willem en Janny hebben hun buikje vol gegeten daarmee als laatste avondmaal . Als afsluiter hebben we met Sixto heerlijk genoten met een glaasje sangria vino en cerverza .